27 Mar 2013

PROMOTION NOW!!!!

25TH MARCH - 10TH APRIL 2013





11 comments:

  1. nak jual letak la harge terus... cam menyusahkan customer jer nak kena tanya satu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul jugak tu...meragukan!

      Delete
  2. apa yang promo ni??

    ReplyDelete
  3. Salam Semua,
    Kami hanya menjual Tabita Skin Care..Promo hanya Pada product Tabita Skin Care......Bukan kami tidak ingin meletakkan harga. Untuk mengeratkan hubungan customer dgn kami, kami lagi prefer contact personally rather than tayangkan harga tanpa memberi peluang kepada customer utk berhubung dengan kami...Sila contact kami untuk mengetahui harga dan product detail. Cara2 untuk mengetahui n menempah barang juga kami sudah maklum kan terlebih dahulu pada customer di wall kami...terima kasih.

    ReplyDelete
  4. Hai.saya nak tanya pendapat cik tentang pemakaian tabita. Adakah normal kalau kulit menjadi kemerah-merahan semasa proses memakai tabita?

    ReplyDelete
  5. cmna nk tau harganya ni..?

    ReplyDelete
  6. Hai,
    boleh email saya ke malaysia.tabita@gmail.com or contact saya di 013-6601214...cara nak tau harga n order dah di terangkan dear di sini... http://malaysiatabita.blogspot.com/2013/03/cara-pemesanan-tabita-skin-care.html

    ReplyDelete
  7. untuk kulit kemerahan tu semua bergantung pada kulit...tak semua akan berlaku reaksi yg sama....die kemerahan sbb kulit ingin menggelupas...sebab tu die kemerahan...

    ReplyDelete